Fransk buffé 1
375:-/person
Oxfilé
Dragon och rosépepparmarinerad (kall)
Örtagårds kyckling (grillad)
Räkor och kräftskagentårta
Med philadelphia ost
Rökt kalkon (skivad)
Lantpaté
Med cumberlandsås och cornichorns
Rökt laxrulle
Med crème bonjour
Provencal potatisgratäng
Tomatsallad
Med gräslök och rödlök
Limeaioli
Ostbricka
Brieost, roquefortost, smörgåskex och frukt
Painriche
Smör
Fransk buffé 2
415:-/person
Fänkålsgravad lax
Lammstek ”provensalsk”
Grillad sparrissallad
Med schalottenlök och dijonsenapsdressing
Gåsleverpaté
På rostad surdegsbaguette med fikon
Franska charkuterier
Endivsallad
Med roquefortost och valnötter
Quiche Lorraine
Ost- och skinkpaj
Franska ostar
Med päron och rosmarinkompott
Levain bröd och vispat smör
Fransk buffé 3
415:-/person
Chevre Chaud
Gratinerad getost med honung
Fläskfilé provencale
Tunt skivad fläskfilé med vitlök och persilja
Grillade kycklingfiler
Marinerade i timjan, dragon och rosmarin
Quiche Lorraine
Ost och bacon paj
Rostad klyftpotatis
Chevresallad
Med chevre och bacon
Grönsallad
Med tomater och oliver
Ratatouille
Grönsaksröra av paprika, lök, aubergine, zuchini, tomat och vitlök
Bearnaisesås
Fylld camembert
Camembert fylld med torkade frukter
Stenugnsbakade surdegsbaguette
Persiljs- och vitlökssmör
Fransk buffé 4
425:-/person
Rostbiff
Rosmarin och vitlökskryddad
Örtpenslad laxrygg
Med citronaioli
Helstekt ankbröst
Med apelsinchutney
Fransk potatissallad med örter
Mild fransk senapscreme fraiche
Sallad
Med haricots verts och getost
Franska ostar
Med päronmarmelad, fikon och kex
Fiskpaté
Med örtsås
Tomater provencale
Stenugnsbakade surdegsbaguette
Persiljs- och vitlökssmör
Porslinsuthyrning | ||
---|---|---|
Vinglas 5:-/styck | Tallrik 6:-/styck | Tårtfat 35:-/styck |
Vattenglas 5:-/styck | Assiett 4:-/styck | Karaff 15:-/styck |
Champagneglas 6:-/styck | Kniv, gaffel och dessertsked 3:-/del | Värmeplatta 145:-/styck |
Kaffemugg 5:-/styck | Pappersservett 2:/styck | Engångsset Vinglas, tallrik, kniv, gaffel och servett 18:-/set |