Nyårssupé 1
335:-/person
Förrätt
Toast Skagenröra med handskalade räkor på rågbröd med ägg, löjrom, citron och dill.
Huvudrätt
Helstekt oxfilé med hemgjord potatisgratäng, haricotsverts, bakade cocktailtomater och rödvinssås,
Tomatsallad med gräslök och rödlök.
Dessert
krämig vanilj pannacotta med hjortronsylt i glas.
Nyårssupé 2
395:-/person
Förrätt
Skaldjurscocktail i coupeglas med räkor, kräftstjärtar och cherry dressing.
Huvudrätt
Roquefort gratinerad oxfilé med rostad potatis, murkelsås och apelsin glaserade rotfrukter.
Ostbricka
Med frukt och smörgåskex.
Dessert
Äppelkompott med kanelfras och vispat grädde i glas.
Nyårssupé 3
395:-/person
Förrätt
Skaldjurscocktail i coupeglas med räkor, kräftstjärtar och cherry dressing.
Huvudrätt
Gratinerad gösfilé med örter, kräftstjärtar, champagnesås, citron och dill.
Ostbricka
Med frukt och smörgåskex.
Dessert
Punchmarinerade jordgubbar med apelsincrud och vispad grädde i glas.
Porslinsuthyrning | ||
---|---|---|
Vinglas 5:-/styck | Tallrik 6:-/styck | Tårtfat 35:-/styck |
Vattenglas 5:-/styck | Assiett 4:-/styck | Karaff 15:-/styck |
Champagneglas 6:-/styck | Kniv, gaffel och dessertsked 3:-/del | Värmeplatta 145:-/styck |
Kaffemugg 5:-/styck | Pappersservett 2:/styck | Engångsset Vinglas, tallrik, kniv, gaffel och servett 18:-/set |